Uniek adresje voor vers lam

/Komt het water u al in de mond als u denkt aan vers lamsvlees? Zin in een lamskotelet, lamskroon,lamsnootje, schoudergebraad, merguez, boutsneden of ragout van lam in Meensel-Kiezegem? Neem dan hier contact op met Schapenfokkerij De Wollekes, een uniek adresje gelegen in het hart van Hageland dicht bij Tielt-Winge.

We nemen u graag op sleeptouw

Elke weekend kan u de schapenstal in Meensel-Kiezegem komen bezoeken. Wij geven u graag een woordje uitleg over de schapen en proberen om een antwoord te geven op uw vragen. Schapenfokkerij De Wollekes is bovendien een zorgboerderij en draagt dierenwelzijn hoog in het vaandel.

Contacteer ons nu

Wil u de herkomst van het lamsvlees kennen en zeker zijn van de kwaliteit? Koop dan rechtstreeks bij onze schapenboerderij. Nu 01/08/2017 is er opnieuw vers lamsvlees verkrijgbaar. Nadien kan u het diepgevroren kopen.

We helpen zelf bij het versnijden en verpakken het lam volgens de wensen van de klant. Wil u bijkomende informatie? Neem dan nu hier contact op. Of plaats meteen uw bestelling! Het doet ons oprecht plezier u als klant te verwelkomen.