Kies voor natuurlijk, mals en smaakvol lamsvlees

Schapenfokkerij De Wollekes - Lamsvlees

Wil u natuurlijk, mals en smaakvol lamsvlees in Meensel-Kiezegem vinden? Kom dan zeker langs bij Schapenfokkerij De Wollekes. Ons lamsvlees is rijk aan eiwitten, mineralen, vitamines en is vooral vetarm. Daarnaast hebben we ook rundsvlees,varkenvlees en kippenvlees.

Ons varkenvlees wordt niet hier gekweekt maar komt van een collega boer van ons nl. Duroc "De Riegel" in Kortenaken. Wij werken samen met hen omdat zij ook actief bezig zijn met de dieren en dus ook zeer goede kwaliteit van vlees leveren.

Versneden en verpakt

Schapenfokkerij De Wollekes in Meensel-Kiezegem is een schapenboerderij die meteen vertrouwen uitstraalt. U koopt rechtstreeks bij een betrouwbare bron en kent bijgevolg de herkomst van het lamsvlees. Wij helpen zelf versnijden en verpakken volgens de wensen van de klant.

Ruim en gevarieerd aanbod

er wordt meegedeelt op de website en op facebook wanneer er vers vlees te verkrijgen is, zoals lamskotelet, lamskroon, gebraad van de bil, schoudergebraad, merguez, ragout, boutsneden en lamsnootje. Daarna kan u het diepgevroren kopen. Andere delen van het lam zoals, vet, lever, en speciaal onbewerkt hondenvlees… zijn eventueel verkrijgbaar op bestelling.

Contact opnemen

Wil u graag bijkomende informatie? Of wil u in het weekend onze schapenstal komen bezoeken? Neem dan zeker telefonisch contact op. Wij geven u graag een woordje uitleg en proberen al uw vragen te beantwoorden.